شکلهای مختلف زعفران در بازار

۱- سرگل ممتاز

۲- پوشال معمولی

۳- پوشال نگین

۴- زعفران دسته

فراورده های فرعی زعفران

۱- گرده

۲- ریشه سفید

۳- بوری زعفران ( ریشه بین سفید و قرمز )

بور به قسمت هایی از ریشه سفید که مقداری رنگ کلاله را به خود جذب کرده است ” بوری زعفران ” گفته می شود . ” بور ” معمولاً هنگام تهیه سرگل ممتاز از “پوشال” بدست می آید .

ما چه نوع زعفرانی را برای مصرف پیشنهاد میکنیم؟

ما برای مصرف شما زعفران دسته را پیشنهاد میکنیم چون این نوع از زعفران با کمترین تغییر بوده و همان طور که خدا آفریده است به دست ما میرسد. و این نوع از مصرف مطمئنا بهتر است و ریشه هم خاصیت های خود را دارد .

زعفران دسته کمتر دستکاری می شود و اگر کلاله های قرمز رنگ به طور کامل با آن باشد ، زعفران دسته برای مصرف بهتر است .

هم عطر دارد و هم رنگ . عطر زعفران در قسمت سفید بیشتر است . این را بسیاری از مصرف کننده های زعفران هم تأیید می کنند . علاوه بر مطالب گفته شده قیمتش هم مناسب است.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه سوالات