شکلهای مختلف زعفران در بازار
۱- سرگل ممتاز
۲- پوشال معمولی
۳- پوشال نگین
۴- زعفران دسته
فراورده های فرعی زعفران
۱- گرده
۲- ریشه سفید
۳- بوری زعفران ( ریشه بین سفید و قرمز )
بور به قسمت هایی از ریشه سفید که مقداری رنگ کلاله را به خود جذب کرده است ” بوری زعفران ” گفته می شود . ” بور ” معمولاً هنگام تهیه سرگل ممتاز از “پوشال” بدست می آید .
ما چه نوع زعفرانی را برای مصرف پیشنهاد میکنیم؟
ما برای مصرف شما زعفران دسته را پیشنهاد میکنیم چون این نوع از زعفران با کمترین تغییر بوده و همان طور که خدا آفریده است به دست ما میرسد. و این نوع از مصرف مطمئنا بهتر است و ریشه هم خاصیت های خود را دارد .
زعفران دسته کمتر دستکاری می شود و اگر کلاله های قرمز رنگ به طور کامل با آن باشد ، زعفران دسته برای مصرف بهتر است .
هم عطر دارد و هم رنگ . عطر زعفران در قسمت سفید بیشتر است . این را بسیاری از مصرف کننده های زعفران هم تأیید می کنند . علاوه بر مطالب گفته شده قیمتش هم مناسب است.