برای ثبت سفارش مستقیم میتوانید با شماره 09105106441
تماس بگیرید

آشنایی با انواع مختلف زعفران

برای تهیه مستقیم مواد اولیه استفاده شده در این آموزش از تولید کننده میتوانید با شماره تلفن 6441 510 0910 تماس بگیرید و یا از طریق فروشگاه اینترنتی گل آرا به آدرس goolara.ir/shop  سفارش خود را به صورت اینترنتی ثبت فرمایید.  در صورت ارسال نام غذا یا کیک مورد نظرتان در شبکه های اجتماعی به آی دی  @goolara_admin، لیست مواد اولیه به همراه قیمت آن برای شما ارسال میشود و به صورت سریع تر مواد اولیه این آموزش به دست شما خواهد رسید.

شکلهای مختلف زعفران در بازار

۱- سرگل ممتاز

۲- پوشال معمولی

۳- پوشال نگین

۴- زعفران دسته

فراورده های فرعی زعفران

۱- گرده

۲- ریشه سفید

۳- بوری زعفران ( ریشه بین سفید و قرمز )

بور به قسمت هایی از ریشه سفید که مقداری رنگ کلاله را به خود جذب کرده است ” بوری زعفران ” گفته می شود . ” بور ” معمولاً هنگام تهیه سرگل ممتاز از “پوشال” بدست می آید .

ما چه نوع زعفرانی را برای مصرف پیشنهاد میکنیم؟

ما برای مصرف شما زعفران دسته را پیشنهاد میکنیم چون این نوع از زعفران با کمترین تغییر بوده و همان طور که خدا آفریده است به دست ما میرسد. و این نوع از مصرف مطمئنا بهتر است و ریشه هم خاصیت های خود را دارد .

زعفران دسته کمتر دستکاری می شود و اگر کلاله های قرمز رنگ به طور کامل با آن باشد ، زعفران دسته برای مصرف بهتر است .

هم عطر دارد و هم رنگ . عطر زعفران در قسمت سفید بیشتر است . این را بسیاری از مصرف کننده های زعفران هم تأیید می کنند . علاوه بر مطالب گفته شده قیمتش هم مناسب است.

برای تهیه مستقیم مواد اولیه استفاده شده در این آموزش از تولید کننده میتوانید با شماره تلفن 6441 510 0910 تماس بگیرید و یا از طریق فروشگاه اینترنتی گل آرا به آدرس goolara.ir/shop  سفارش خود را به صورت اینترنتی ثبت فرمایید.  در صورت ارسال نام غذا یا کیک مورد نظرتان در شبکه های اجتماعی به آی دی  @goolara_admin، لیست مواد اولیه به همراه قیمت آن برای شما ارسال میشود و به صورت سریع تر مواد اولیه این آموزش به دست شما خواهد رسید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه سوالات