برای ثبت سفارش مستقیم میتوانید با شماره 09105106441
تماس بگیرید

آموزش شیرینی ترکیبی زعفرونی کاکائویی + فیلم

آموزش شیرینی ترکیبی زعفرونی کاکائویی

برای تهیه مستقیم مواد اولیه استفاده شده در این آموزش از تولید کننده میتوانید با شماره تلفن 6441 510 0910 تماس بگیرید و یا از طریق فروشگاه اینترنتی گل آرا به آدرس goolara.ir/shop  سفارش خود را به صورت اینترنتی ثبت فرمایید.  در صورت ارسال نام غذا یا کیک مورد نظرتان در شبکه های اجتماعی به آی دی  @goolara_admin، لیست مواد اولیه به همراه قیمت آن برای شما ارسال میشود و به صورت سریع تر مواد اولیه این آموزش به دست شما خواهد رسید.

در صورت تمایل به خرید مواد اولیه این آموزش از مجموعه تولیدی گل آرا باکیفیت مورد نظرتان میتوانید با شماره تلفن ۰۹۱۱۲۲۹۸۰۵۹ تماس بگیرید و یا به صورت آنلاین از طریق صفحه فروشگاه اینترنتی گل آرا اقدام به ثبت سفارش فرمایید.

 
🔖مواد لازم:


کره : ۲۵۰ گرم

پودر قند: ۲۰۰ گرم

وانیل: نصف قاشق چای خوری

پودر کاکائو: یک فنجان

 

🔖 دستور العمل پخت کیک

پودر قند، نشاسته ذرت، وانیل، زعفران و آرد را به کره ای که قبلا آن را از یخچال خارج کردیم تا به دمای اتاق برسد، اضافه کنید و خمیر نچسبی درست کنید. خمیرمان را به ۲ قسمت مساوی تقسیم می کنیم و یک قسمت از آن را با کاکائو مخلوط می کنیم.

می توانیم از خمیر آماده شده به شکلی که در ویدئو نشان داده شده است ، گلوله های گرد درست کنیم و آنها را مطابق فیلم، کنار هم شکل دهیم سپس  آن را در فر گذاشته و با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰-۳۵ دقیقه بپزیم.

نوش جونتون عزیزان 😋🥰💛

 

برای مشاهده تمام آموزش های پخت کیک و شیرینی میتونید روی متن مربوط به هرکدوم در این خط، کلیک کنید.

برای تهیه مستقیم مواد اولیه استفاده شده در این آموزش از تولید کننده میتوانید با شماره تلفن 6441 510 0910 تماس بگیرید و یا از طریق فروشگاه اینترنتی گل آرا به آدرس goolara.ir/shop  سفارش خود را به صورت اینترنتی ثبت فرمایید.  در صورت ارسال نام غذا یا کیک مورد نظرتان در شبکه های اجتماعی به آی دی  @goolara_admin، لیست مواد اولیه به همراه قیمت آن برای شما ارسال میشود و به صورت سریع تر مواد اولیه این آموزش به دست شما خواهد رسید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه سوالات