در صورت تمایل به خرید مواد اولیه این آموزش از مجموعه تولیدی گل آرا باکیفیت مورد نظرتان میتوانید با شماره تلفن ۰۹۱۱۲۲۹۸۰۵۹ تماس بگیرید و یا به صورت آنلاین از طریق صفحه فروشگاه اینترنتی گل آرا اقدام به ثبت سفارش فرمایید.
🔖مواد لازم:
کره : ۲۵۰ گرم
پودر قند: ۲۰۰ گرم
وانیل: نصف قاشق چای خوری
پودر کاکائو: یک فنجان
🔖 دستور العمل پخت کیک
پودر قند، نشاسته ذرت، وانیل، زعفران و آرد را به کره ای که قبلا آن را از یخچال خارج کردیم تا به دمای اتاق برسد، اضافه کنید و خمیر نچسبی درست کنید. خمیرمان را به ۲ قسمت مساوی تقسیم می کنیم و یک قسمت از آن را با کاکائو مخلوط می کنیم.
می توانیم از خمیر آماده شده به شکلی که در ویدئو نشان داده شده است ، گلوله های گرد درست کنیم و آنها را مطابق فیلم، کنار هم شکل دهیم سپس آن را در فر گذاشته و با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰-۳۵ دقیقه بپزیم.
نوش جونتون عزیزان 😋🥰💛
برای مشاهده تمام آموزش های پخت کیک و شیرینی میتونید روی متن مربوط به هرکدوم در این خط، کلیک کنید.