برای ثبت سفارش مستقیم میتوانید با شماره 09105106441
تماس بگیرید

بهترین مکان و ظرف برای نگهداری زعفران خشک

برای تهیه مستقیم مواد اولیه استفاده شده در این آموزش از تولید کننده میتوانید با شماره تلفن 6441 510 0910 تماس بگیرید و یا از طریق فروشگاه اینترنتی گل آرا به آدرس goolara.ir/shop  سفارش خود را به صورت اینترنتی ثبت فرمایید.  در صورت ارسال نام غذا یا کیک مورد نظرتان در شبکه های اجتماعی به آی دی  @goolara_admin، لیست مواد اولیه به همراه قیمت آن برای شما ارسال میشود و به صورت سریع تر مواد اولیه این آموزش به دست شما خواهد رسید.

ویژگی های مکان مناسب نگهداری زعفران

عفران باید در مکانی سرد ، به دور از نور و رطوبت و در ظرفی کاملاً دربسته که هوا داخل آن جریان پیدا نکند ، نگهداری شود . یخچال مناسب ترین مکان برای نگهداری زعفرانی است که در یک ظرف نفوذ ناپذیر قرار دارد . ضمنا هر ماده غذایی باید در مکانی دور از دسترس حشرات و جوندگان نگهداری شود .

مناسب ترین ظرف ها و روش ها برای نگهداری زعفران چیست؟

زعفران مصرفی منزل

داخل ظروف شیشه ای که درب آن به طور کامل بسته شده (محیط خشک) و قرار دادن آن در یخچال (محیط خنک) بدون هیچ محدودیت زمانی تا همیشه سالم می ماند .

نگهداری مقدار زیاد

در قدیم تولیدکننده ها و تجار برای نگهداری زعفران خود از حلب هم استفاده می کردند . زعفران داخل این حلبها که درب آن به طور کامل بسته می شد ، آسیب فیزیکی نمی دید و به بهترین نحو خصوصیات ظاهری آن حفظ می شد . به این روش زعفران را ۷ تا ۸ سال نگه می داشتند . رایج ترین روش نگهداری مقدار زیاد زعفران ، استفاده از پلاستیک سالم است . به هر حال روشی مناسب است که زعفران را از رطوبت ، نور و سایر آسیبهای فیزیکی و شیمیایی محافظت کند.

شرایط و ظروف مناسب نگهداری زعفران.

محیطی با دمای حداکثر ۲۰ درجه سانتی گراد ، به دور از رطوبت و نور . بهترین ظروف برای نگهداری زعفران ، آنهایی هستند که زعفران را از تبادل رطوبت محافظت کند . چون در صورت دفع رطوبت ( دفع مواد فرار ) باعث کاهش وزن ، قدرت رنگدهی ، عطر و طعم شده و در صورت جذب رطوبت باعث افزایش بار میکروبی می شود . هر دو مورد خسارت اقتصادی را به دنبال دارد .

اگر بخواهید مقداری زعفران برای مدت طولانی نگه دارید ، چگونه از آن محافظت می کنید ؟

ابتدا آن را در بسته های کوچک تر و غیرقابل نفوذ قرار داده و در یخچال می گذارم . محیط یخچال خنک بوده و مانع تابیدن نور می شود . به طور کلی، نور، رطوبت و دمای مناسب در حفاظت از زعفران مؤثر است .

خوب است تولید کنندگان در نظر داشته باشند که در روند تولید  چون زعفران قابل شستشو نیست و امکان فرآوری حرارتی خاصی روی آن وجود ندارد ، با رعایت بهداشت در مراحل تولید و انبارداری و کاهش سریع رطوبت ، عوامل میکروبی را کنترل و محصول خوبی روانه بازار کنیم .

کلام آخر « تجربه » همان است که در سخن بزرگان از آن به « فوق العلم » هم تعبیر شده است . مشورت با افراد خبره در حقیقت مرکب راهواری است که از تجربه و آگاهی دیگران برای خود فراهم می کنیم یا به عبارت بهتر به این وسیله در عقل افراد مختلف شریک می شویم . استفاده از تجربه دیگران باعث می شود ، بسیاری از قله ها را ناپیموده فتح کنیم و بسیاری از معماها را نا آزموده حل نمائیم ؛ تا در وقت و هزینه مان صرفه جویی شود .

شاید یکی از دلایل برتر بودن تجربه از علم ، آن قسمت از تجربه هایی باشند که با آموزش قابلیت انتقال را ندارند . اینها همان خاصیت آسانتر رساندن فرد به مقصد را دارند ، اما برای آنان که خود آن را تجربه نکرده اند هرگز به درستی قابل درک نیستند .

بنابراین خوانندگان محترم توجه داشته باشند ، با خواندن این مجموعه به اندازه که سال ها در زمینه های مختلف زعفران فعالیت کرده است « زعفران شناس » نخواهند شد . خصوصاً این که ممکن است بیان ناقص نویسنده یا تجربه کننده کنار ناتوانی واژه ها نتوانسته باشد احساس درونی یک تجربه را به خوبی انتقال دهد .

برای تهیه مستقیم مواد اولیه استفاده شده در این آموزش از تولید کننده میتوانید با شماره تلفن 6441 510 0910 تماس بگیرید و یا از طریق فروشگاه اینترنتی گل آرا به آدرس goolara.ir/shop  سفارش خود را به صورت اینترنتی ثبت فرمایید.  در صورت ارسال نام غذا یا کیک مورد نظرتان در شبکه های اجتماعی به آی دی  @goolara_admin، لیست مواد اولیه به همراه قیمت آن برای شما ارسال میشود و به صورت سریع تر مواد اولیه این آموزش به دست شما خواهد رسید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه سوالات