برای ثبت سفارش مستقیم میتوانید با شماره 09105106441
تماس بگیرید

چرا مس سیاه میشود؟ + راهکار برطرف کردن آن

برای تهیه مستقیم مواد اولیه استفاده شده در این آموزش از تولید کننده میتوانید با شماره تلفن 6441 510 0910 تماس بگیرید و یا از طریق فروشگاه اینترنتی گل آرا به آدرس goolara.ir/shop  سفارش خود را به صورت اینترنتی ثبت فرمایید.  در صورت ارسال نام غذا یا کیک مورد نظرتان در شبکه های اجتماعی به آی دی  @goolara_admin، لیست مواد اولیه به همراه قیمت آن برای شما ارسال میشود و به صورت سریع تر مواد اولیه این آموزش به دست شما خواهد رسید.

نگهداری از ظروف مسی، در کنار فواید فراوانی که دارند، نیاز به مراقبت نیز دارد و به همین دلیل در صورتی که این کار به موقع انجام نشود میتواند باعث تغییر رنگ این ظروف به سیاه شود. تذکر این نکته مهم است که این تغییر رنگ در ظروف مسی ای که نانو شده نباشند، طبیعی است و مربوط به نگهداری معمول تمام ظروف مسی است مگر اینکه شرایط ایده آل نگهداری از ظروف مسی رعایت شود. این تغییر رنگ چند دلیل دارد:
  • اکسید شدن به دلیل قرار گرفتن در معرض آب و هوا
  • حرارت بسیار بالا در ظروف مسی
اکسید شدن مس، رسانایی حرارتی آن را کم میکند و در نتیجه، میتواند باعث تاخیر در پخت غذا نیز بشود. به همین دلیل پیشنهاد میکنیم حتما با توجه به راهکار هایی که در زیر بیان شده است نسبت به برطرف کردن اکسید در لایه خارجی این ظروف اقدام نمایید. راهکار های از بین بردن رنگ سیاه و کدر روی مس برای برگرداندن رنگ براق به ظروف مسی خود میتوانید از یکی از این روش های خانگی یا شیمیایی استفاده نمایید
  • با استفاده از سرکه سفید، نمک دانه درشت و یک پارچه ملایم، اقدام به تمییز کردن سطح ظرف میکنیم. در این بین، به هیچ عنوان نباید سطح ظرف خراشیده شود و تنها به کمک ریختن نمک روی سطح تیره شده و مالش دادن آن به همراه سرکه سفید به مدت ۱۰ دقیقه میتوانید نتیجه کار را مشاهده فرمایید.
  • استفاده از محلول سرکه و نمک دمای ۱۰۰ درجه سانتی گراد
ابتدا یک ظرف بزرگتر از ظرفی که قصد براق کردن آن را داریم انتخاب میکنیم و پس از آن، یک قاشق غذا خوری نمک و یک فنجان سرکه در آن میریزیم…. ( این میزان میتواند متناسب با اندازه ظرف متفاوت باشد) و ظرف را درون این محلول قرار میدهیم و آن را به جوش می آوریم. و حدود ۵ دقیقه ظرف را در این دما نگه میداریم و پس از آن صبر میکنیم تا زمانی که آب سرد میشود ظرف درون این محلول باقی بماند. سپس ظرف را از محلول بیرون آورده و آب کشی میکنیم. پس از خشک شدن ظرف میتوانیم نتیجه را مشاهده نماییم.
  • استفاده از لیمو ترش و نمک (روش پیشنهادی ما)
لیمو ترش خاصیت اسیدی دارد و وقتی با عنصری مثل نمک ترکیب میشود، اگر با سطحی برخورد داشته باشد، در تمییز کردن آن سطح و برگرداندن آن به حالت قبلی، اثر بسیار زیادی دارد. ابتدا باید روی سطح را پر از نمک کردن و سپس نیمی از لیمو ترش را که قبلا آماده کردیم روی آن قرار دهیم و آن را روی سطح پوشیده شده از نمک میکشیم… سپس میتوان آن را به کمک یک دستمال پاک کرد تا نتیجه این پاک کننده قوی را مشاهده کنیم.
  • استفاده از سس گوجه فرنگی
برخی برای تمییز کردن مس استفاده از سس را به خاطر خاصیت اسیدی آن پیشنهاد میکنند اما این روش نسبت به روش هایی که در بالا بیان شد، بهترین روش به حساب نمی آید چون هم رنگ اضافی دارد و هم به اندازه نمک و جوش شیرین و لیمو و مواردی که در بالا بیان شد، نمیتواند پاک کنندگی فوق العاده ای از خود نشان دهد و به همین دلیل ما معمولا این روش را پیشنهاد نمیکنیم مگر در موارد خاص که به جز رب، چیز دیگری در دسترس نداریم.
  • استفاده از جرم گیر مخصوص که معمولا طریقه استفاده منحصر به فرد هر نوع از جرم گیر ها، در راهنمای آن نوشته شده است.
نکات پیشگیری از سیاه شدن ظروف مسی
  • برای شستشو ظروف ای که از مس ساخته شده اند نباید از سیم ظرفشویی که میتواند بدنه این ظروف را خط بیاندازد استفاده کرد چون این کار به سریع تر شدن روند اکسید و در نتیجه سیاه شدن ظرف کمک میکند.
  • برای شستن ظروف مسی بهتر است تنها از یک ابر یا پارچه ی نرم و لطیف استفاده کنید.

برای تهیه مستقیم مواد اولیه استفاده شده در این آموزش از تولید کننده میتوانید با شماره تلفن 6441 510 0910 تماس بگیرید و یا از طریق فروشگاه اینترنتی گل آرا به آدرس goolara.ir/shop  سفارش خود را به صورت اینترنتی ثبت فرمایید.  در صورت ارسال نام غذا یا کیک مورد نظرتان در شبکه های اجتماعی به آی دی  @goolara_admin، لیست مواد اولیه به همراه قیمت آن برای شما ارسال میشود و به صورت سریع تر مواد اولیه این آموزش به دست شما خواهد رسید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه سوالات