مقدار مصرف زعفران
در مورد مقدار دقیق آن باید نظر کارشناسان تغذیه را ببینید . مصرف کم زعفران بسیار مفید و مصرف مقدار زیاد آن خطرناک است .
در قدیم به زعفران ” گل خنده ” که همه باید به آن توجه داشته باشند
نکته مهمی همه باید به آن توجه داشته باشند، تناسب مصرف مواد غذایی است.
به عنوان مثال زعفران دارای طبیعتی گرم و خنده آور است . ترنجبین نشاط آور و ملین است . برای خنثی کردن طبیعت گرم زعفران ، مصرف این دو ( ترنجبین و زعفران ) در کنار هم خیلی مفید است . ” شیرخشت ” هم سرد است ؛ ولی اگر با زعفران مصرف شود ، انسان را پیر می کند .
توصیه هایی برا مصرف کننده گان زعفران
۔ زعفران را خوب بسایید
هر چه زعفران بهتر ساییده شود ، راحت تر در آب حل شده و رنگ خود را آزاد می کند . سابق که آسیاب برقی نبود ، یک حبه قند در زعفران می انداختند تا با ایجاد اصطکاک باعث بهتر نرم شدن زعفران شود .
– آماده کردن زعفران در موقع نیاز
هر موقع نیاز به زعفران داشتید ، آن را دم کنید . آماده کردن زعفران مصرفی برای چند روز ، باعث کاهش کیفیت آن می شود .
– بر گشت عطر
اگر زعفرانی که عطر آن از بین رفته را در یخچال بگذاریم ، بعد از یک هفته عطر آن بر می گردد . این عمل برای برگرداندن بوی مواد معطر دیگر نظیر زیره ، هل و … نیز مؤثر است .