در این آموزش شیوه پخت یک ساندویچ مرغ به سبک رستوران بیان میشود که برای ۲۰ نفر یا حتی بیشتر میتوانید آن را آماده کنید اما ما در این آموزش این ساندیچ ها را برای ۶ نفر آماده کرده ایم و مقدار مواد لازم مورد نیاز برای همین تعداد در نظر گرفته شده است اما شما برای هر تعداد که تمایل داشته باشید میتوانید با همین شیوه پیش رفته و یک ساندویچ مرغ عالی و دلپذیر بهتر از رستوران به میهمانانتان تحویل دهید.
🔖 مواد مورد نیاز
نان: ۱۲ عدد
سس قرمز: به میزان لازم
سس سویا: ۵۰ گرم
برگ کاهو: به میزان دلخواه
روغن زیتون: ۳ قاشق غذا خوری
گوجه: ۱ عدد
خیار: ۱ عدد
گوشت مرغ: ۴۵۰ گرم
کالباس: ۶ ورق
پنیر پیتزا: به میزان دلخواه
ادویه کاری: یک قاشق چای خوری
🔖 دستور العمل پخت این ساندویچ
نان ها را درون تابه فر میجینیم و روی آن ها را با سس سویا پر میکنیم. بعد از اینکه به کمک قاشق سس ها را روی نان پخش کردیم، کاهو ها را روی هریک از نان ها میچینیم و پس از آن پنیر پیتزا را به میزان دلخواه روی کاهو ها قرار میدهیم.
در مرحله بعد، نوبت به مرغ ها میرسد که ابتدا باید آن ها را در اندازه های دلخواه برش داد و پس از آن، ادویه کاری را به مرغ ها اضافه میکنیم و برای ترد تر شدن آنرا با مقداری روغن زیتون مخلوط میکنیم.
مرغ ها را درون تابه ای که از قبل روغن آن را داغ کردیم ریخته و آن ها را سرخ میکنیم و سپس هر قطعه از مرغ ها را روی ساندویچ ها قرار میدهیم
گوجه، خیار یا هر مخلفات دیگری که مد نظرمان است را بعد از مرغ ها روی آنها گذاشته و در نهایت سس قرمز را روی آنها میریزیم.
در انتها نان دوم را روی تمام مواد گذاشته و سینی را درون فر قرار میدهیم.
ساندویچ مرغ آماده است
نوش جونتون عزیزان 😋🥰💛