برای ثبت سفارش مستقیم میتوانید با شماره 09105106441
تماس بگیرید

شیوه کوددهی دراسنا بلالی

شیوه کوددهی دراسنا بلالی

در این مقاله راهنمای قدم به قدم کوددهی گیاه آپارتمانی دراسنا بلالی توضیح داده شده است که شما میتوانید با بکار بستن آن خیالتان از تامین مواد غذایی این گیاه تامین باشد.
در صورتی که در بخش از این نوشتار سوالی برایتان پیش آمد میتوانید آن را در بخش نظرات همین صفحه برای ما ارسال کنید تا کارشناسان وبسایت گل آرا در اولین زمان ممکن، به شما پاسخ دقیق و کاربردی بدهند.

اولین نکته که در کوددهی تمام گیاهان آپارتمانی از جمله دراسنا بلالی باید مورد توجه قرار داد، این است که کوددهی مراحلی دارد و اینطور نیست که مقداری کود خریداری شده و از آن در پای گیاه استفاده شود بلکه قبل از این کار باید کود مناسبی انتخاب کرد و پس از آن به بررسی نوع خاک استفاده شده در گلدان، شیوه کشت گیاه، آماده سازی بستر خاک پرداخت و بعد از انجام این موارد گیاه آماده کوددهی خواهد شد

به همین دلیل بهتر است برای کوددهی دراسنا بلالی با این گام ها قدم به قدم جلو بروید

گام اول: انتخاب کود مناسب
به جهت آسان تر بودن استفاده از کود های مایع، معمولا از این نوع کود برای گیاهان آپارتمانی استفاده میشود. خوب است در نظر داشته باشیم که برای گیاه آپارتمانی دراسنا بلالی، کود هایی با نسبت ۹-۳-۶ مناسب ترین حالت ممکن است. هرچند استفاده از کود ۱۰-۱۰-۱۰ نیز میتواند بدون هیچ مشکلی مورد استفاده قرار بگیرد اما این کود ایده آل ترین کود برای این گیاه نیست.

در صورت عدم تمایل به استفاده از کود های مایع، ما استفاده از کود های طبیعی را نیز توصیه میکنیم اما بهتر است در استفاده از این دسته از کود ها نکات زیر را حتما رعایت فرمایید.

  • این کود صرفا متعلق به یک حیوان خاص نباشد و ترجیحا از بین دو یا چند حیوان انتخاب و ترکیب شده باشد.
  • بعد از تهیه این نوع از کود تا یک ماه این کود را در هوای آزاد و مکانی که ترجیحا دارای تابش نور مستقیم خورشید باشد قرار دهید
  • استفاده از کود های طبیعی از دو هفته تا دو ماه (متناسب با توان گیاه) بعد از تعویض گلدان میتواند به گیاه شوک وارد کند.

گام دوم: بررسی نوع خاک
در مقاله شیوه نگهداری گیاه آپارتمانی دراسنا بلالی بیان شد که خاک مورد پسند گیاه آپارتمانی دراسنا بلالی، خاک لومی یعنی خاکی است که درصد زیادی از آن را ماسه تشکیل داده باشد و زهکشی مناسبی داشته باشد. به همین دلیل، در دومین قدم باید نوع خاک بررسی شود و با توجه به این نکته ببینیم آیا این خاک اصلا مناسب دراسنا بلالی هست که ما به کمک کوددهی آن را تقویت کنیم یا به صورت کلی ابتدا باید به فکر تعویض خاک باشیم؟
گام سوم: بررسی شیوه کشت
مقصود از شیوه کشت، محل قرار گیری گیاه ماست…
به عنوان نمونه در صورتی که گیاهی همانند دراسنا بلالی که ریشه های زیادی دارد و به مکان بزرگی نیازمند است، نباید در گلدانی کوچک کاشته شده باشد. به همین دلیل با بررسی این مورد و مشاهده استاندارد و متناسب بودن شیوه کشت با این گیاه، میتوان به ادامه مسیر کوددهی پرداخت.
گام چهارم:آماده سازی بستر خاک
برای آماده کردن خاک مورد نیاز دراسنا بلالی باید توجه داشته باشیم که این گیاه خاک ای که حدود ۸۰ درصد آن را ماسه تشکیل میدهد و زهکشی مناسبی دارد را به هر خاک دیگری ترجیح میدهد و به همین دلیل در زمان انتخاب خاک، هم باید به ترکیب خاک و بیشتر بودن ماسه در آن توجه کرد و هم به گلدانی که برای این گیاه انتخاب میشود که زهکشی مناسبی داشته باشد.
بنابراین با فراهم کردن این دو مورد گام چهارم که آماده سازی بستر خاک بود نیز با موفقیت به اتمام میرسد.

شروع کوددهی
باید توجه داشته باشید که اگر دراسنا بلالی شما در محیطی با نور بالا قرار دارد رشد بسیار بالاتری را تجربه میکند و به همین دلیل، تعداد دفعات کوددهی آن نیز باید بیشتر از گیاهانی که در چنین مکانی و با تابش نور کمتری هستند نیز باشد.

زمان مناسب کوددهی به دراسنا بلالی
با توجه به نکته ای که در بالا بیان شد تا الآن متوجه شدیم که هیچ چیز در کوددهی دراسنابلالی، قطعی نیست و میتواند وابسته به شرایط کاملا منعطف باشد. به همین دلیل حتما قبل از کوددهی شرایط رشد گیاه تان را بررسی کنید و با توجه به آن، فاصله های کوددهی آن را تنظیم نمایید.
به عنوان نمونه، اگر نور طبیعی کمی به گیاه میرسد و گیاه شما معمولا رشد زیادی ندارد بهتر است هر هشت هفته یکبار (حدود دو ماه یکبار) اقدام به کوددهی آن نمایید.
همچنین در فصل های استراحت گیاه همانند پاییز و زمستان یا به طور کلی از اضافه کردن کود به خاک گیاه خودداری کرده و یا فقط یکبار در تمام طول پاییز و زمستان این کار را انجام دهید. پس از این دو فصل، در بهار کوددهی را آغاز کرده و متناسب با نور و حرارتی که گیاه دریافت میکند و در نتیجه رشد خودش را آغاز میکند، اقدام به کوددهی دراسنا بلالی نمایید.

ممنوعات کوددهی

  • در صورتی که به تازگی گیاه خود را به خانه آوردید و آن را از فروشگاه اینترنتی گل آرا و یا هر فروشگاه دیگری تهیه کرده اید بهتر است به مدت ۴ هفته هیچ کودی به گیاه داده نشود هرچند در اواسط فصل تابستان باشد و نور زیادی دریافت کند.

دلیل این موضوع پیشگری از ورود شوک به گیاه در اولین زمان های تغییر مکانی اوست…

  • کوددهی به گیاه در زمان بیماری نه تنها برای او مفید نیست بلکه میتواند یک تهدید جدی برای گیاه به حساب بیاید و به همین دلیل در صورت مشاهده علائم بیماری گیاه آپارتمانی بلالی حتما اقدام به کوددهی نفرمایید و در ابتدا به کمک یک متخصص شروع به از بین بردن بیماری این گیاه آپارتمانی نموده و پس از آن، به تقویت خاک و تامین مواد غذایی دراسنا بلالی به کمک کود بپردازید.

در صورت مشاهده علامت های بیماری در گیاه تان میتوانید با شماره تلفن ۶۴۴۱ ۵۱۰ ۰۹۱۰ در شبکه های اجتماعی با به صورت تلفنی در ارتباط باشید.

  • فلوراید معمولا برای گیاه آپارتمانی دراسنا بلالی، مضر است و در صورتی که علائمی همانند سوختگی برگ ها در این گیاه مشاهده فرمودید میتوانید زیاده روی در مصرف آب دارای فلوراید و یا کود حاوی این عنصر را بررسی فرمایید.

نکات نهایی
الف) برای استفاده از کود های مختلف نمیتوان شیوه یکسانی معرفی کرد. به همین دلیل در صورتی که با توجه به نکاتی که در بالا بیان شد اقدام به انتخاب کودی نمودید، با توجه به دستورالعمل بیان شده روی جلد آن به گیاه خود کود بدهید یا در صورتی که کود را از ما دریافت کرده اید میتوانید برای بررسی دقیق شرایط کوددهی با ما تماس بگیرید.
ب) در کوددهی این گیاه، تفاوتی بین محل قرار گیری آن در منزل وجود ندارد اما بهتر است توجه داشته باشید که کود دهی در شرایطی که گیاه نور کمتری دریافت میکند و طبعتا رشد کمتری را نیز تجربه میکند باید با فاصله های ۴ تا ۵ ماه یکبار انجام شود در غیر این صورت میتواند به گیاه آسیب جدی وارد نماید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه سوالات